Notícies i actualitat

Es Migjorn Gran acull la sisena edició del Festival Menorca Jove que organitza el Consell amb INJOVE

Data : 10/04/2014

El municipi des Migjorn acollirà el 12 d'abril la sisena edició del Festival Menorca Jove que organitza la Conselleria de Benestar Social i Joventut del Consell Insular de Menorca a través d'INJOVE ((Institut de Joventut de Menorca).

Aquest festival forma part del programa AlternaNits que duu a terme el Consell Insular des del 2010 en col·laboració amb l’INJOVE i que està cofinançat pel Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat del Govern d’Espanya.

Enguany, gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament des Migjorn Gran, el VI FESTIVAL MENORCA JOVE tindrà lloc al Pla de l’Església d’aquest municipi. Les actuacions s'iniciaran a les 21 h i s’allargaran fins la 1 h. L'entrada és lliure i gratuïta.

Amb aquesta iniciativa es pretén la promoció dels nombrosos grups, solistes i artistes, en general, que sorgeixen dins l’àmbit juvenil a Menorca, amb la finalitat de contribuir a estimular la seva creació artística, promoure la seva trajectòria i facilitar espais on puguin donar-se a conèixer al públic en general.

El programa AlternaNits, amb la col·laboració de l’Ajuntament des Migjorn Gran, posa a disposició dels joves artistes tota la infraestructura necessària per dur a terme el concert: equips de llum i so, escenari, difusió prèvia a l'esdeveniment, i coordina les entrevistes entre els participants i els diferents mitjans de comunicació.

Els grups o les entitats que enguany hi participen són:

Cold Road
Desconnectats
El Parke
Redioaktius
String Sound
Sicalíptica
Bulletproof Heart
Conservatori Professional de Música i Dansa de Maó
Mag Lawrence

En el decurs del Festival Menorca Jove 2014 es donaran a conèixer i es projectaran els curtmetratges guanyadors del V Concurs Concurtmetratge d’AlternaNits, i es lliuraran els xecs regal del primer i el segon premis elegits per un jurat, així com el premi menció especial del públic per al curt que hagi rebut més vots a través del web d'INJOVE www.injovemenorca.com.

Per tal de facilitar l'arribada d'assistents al Festival, AlternaNits ha posat un autobús gratuït a les 20.30 hores que farà el trajecte des Mercadal as Migjorn Gran; així mateix, a la 1.00 hores els assistents podran agafar un bus nit cap a Ciutadella des des Migjorn Gran, i a la mateixa hora un altre autobús gratuït portarà as Mercadal els assistents que hagin d'agafar en aquesta localitat un bus nit amb direcció Sant Lluís.

Maó, 9 d'abril de 2014

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS