Notícies i actualitat

La reserva de biosfera de Menorca participa en la 12a reunió del Consell de Gestors de la Xarxa Espanyola de Reserves de Biosfera

Data : 09/04/2014

El conseller d'Economia, Medi Ambient i Caça i el seu director insular, José Luis Orfila, participen aquest dijous en la dotzena reunió del Consell de Gestors de Reserves de Biosfera Espanyoles que té lloc a la reserva de biosfera Mariñas Coruñesas e Terras do Mandeo, a Galícia.

En aquesta reunió estan convocades les 45 reserves que componen la Xarxa Espanyola de Reserves de Biosfera i entre els temes que s'han tractat destaquen

Informe de la Secretaria del Comitè Espanyol del programa MaB.
Informe d'avaluacions periòdiques, noves propostes i ampliacions.
Situació dels indicadors de les reserves de biosfera de 2013.
Eina informàtica de gestió per a les reserves de biosfera.
Presentació de la nova web de la RERB.
Situació del projecte de fenologia a la RERB.
Ecoturisme i Club de Producte Reserva de Biosfera.
Programa formatiu de 2014.

El conseller d'Economia, Medi Ambient i Caça ha donat compte de les activitats que ha dut a terme la Xarxa d'Illes i Zones Costaneres, així com dels propers esdeveniments i de les reunions que es mantindran durant l'any 2014. Cal recordar que Menorca ocupa la Secretaria Tècnica de la Xarxa Internacional d'Illes i Zones Costaneres en l'àmbit del Desenvolupament Sostenible, al costat de l'RB de Jeju, que exerceix la Secretaria en l'àmbit del Canvi Climàtic.

Cal tenir en compte, també, que el president del Consell Insular de Menorca, Santiago Tadeo, és membre del Comitè MaB Español des del passat mes de setembre, a proposta de la FEMP, càrrec que és la primera vegada que ocupa un president de la institució insular.

Maó, 9 d'abril de 2314

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS