Notícies i actualitat

El Consell Insular organitza un concurs fotogràfic per il·lustrar la portada del llibre Plantes de Menorca

Data : 08/04/2014

La Conselleria d'Economia, Medi Ambient i Caça, a través de l’Agència Menorca Reserva de Biosfera, en el marc del projecte LIFE+RENEIX, prepara l’edició d’un llibre sobre la biodiversitat florística de l'illa, que es titularà Plantes de Menorca i s'editarà en català, en castellà i en anglès.

El llibre s'estructura en dues parts: la primera inclou fitxes de les principals espècies que hom pot trobar a l’illa; mentre que en la segona aborda una descripció de 10 itineraris botànics que el projecte LIFE+RENEIX ha creat per a la descoberta de la biodiversitat botànica més singular de Menorca.

Per il·lustrar la portada i la contraportada del llibre, l’Agència Menorca Reserva de Biosfera convoca ara un concurs fotogràfic obert a tothom que hi vulgui participar. Les fotografies, inèdites, han d'haver estat preses a l'illa i poden presentar una espècie, un hàbitat o un paisatge de Menorca.

Els concursants han de presentar les seves imatges —amb un màxim de dues per participant— a través de l'adreça electrònica life.reneix@cime.es ,des d'avui dia 8 d'abril fins al 23 d'abril a les 24 hores com a tard.

El jurat estarà format per un representant de l'Agència Menorca Reserva de Biosfera, un del projecte LIFE + RENEIX, un de l'IME, un dissenyador designat pel Consell Insular i un fotògraf professional.

El primer premi consisteix en un lot de productes locals de l'illa, un lot de llibres del fons editorial del Consell i un diploma acreditatiu. El segon premiat rebrà un lot de llibres del fons editorial del Consell i un diploma acreditatiu. L'autor o autora de la fotografia guanyadora figurarà als crèdits de la publicació.

Les bases del concurs es poden consultar al web del projecte LIFE+RENEIX: http://lifereneix.cime.es/

Maó, 8 d'abril de 2014

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS