Notícies i actualitat

Avui obren les Oficines d’Informació Turística

Data : 07/04/2014

La Fundació Destí Menorca ha impartit aquests dies un pla de formació i actualització als informadors turístics que atendran aquesta temporada les oficines d'informació turística i l'entrada als monuments que gestiona la Fundació Destí. Un total d'11 persones s'encarregaran d'atendre aquests punts.

Els informadors han rebut informació sobre els últims materials promocionals editats pel Consell (fullets, web i producte) i la presència que ha tingut en fires. D'altra banda també se'ls ha explicat la creació del Club de Producte Gastronòmic, les rutes culturals, Estades Turístiques i la Candidatura de Menorca Talaiòtica a Patrimoni Mundial de la UNESCO (a més de rebre un curset informatiu sobre la prehistòria de l'illa). Finalment, els informadors han assistit també alguns espais per familiaritzar-s'hi (Fort Marlborough, port de Maó i Centre Artesanal de Menorca entre d'altres). Finalment, també han rebut formació específica respecte a dos mercats emergents: el francès (per al qual s'ha editat material en la seva llengua) i el rus.

La Fundació Destí Menorca gestiona quatre Oficines d'Informació Turística (port, aeroport, Maó i Ciutadella), a més d'altres tants monuments (Torre de Fornells, Fort Marlborough, Torre d'en Galmés i Naveta des Tudons). Els centres obren avui 7 d'abril i ampliaran els seus horaris de forma esglaonada fins a assolir la plena obertura els dies 12 i 13 d'abril. Cal destacar que aquest cap de setmana el Fort Marlborough celebra unes jornades de portes obertes a tots els visitants després de l'última reforma realitzada.

La consellera de Turisme, M.Salomé Cabrera, ha rebut els informadors a l'inici del seu període formatiu i els ha animat 'a posar el màxim esforç en l'atenció al turista que ens visita, ja que vosaltres sou la primera línia de contacte amb ells durant la seva estada, vosaltres heu transmetre les singularitats de Menorca com a destinació, i hem de recordar que és bàsic que ells tinguin una magnífica experiència aquí, perquè repeteixin i perquè parlin bé de nosaltres'.

Maó, 7 març 2014

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS