Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca emplaça als grups parlamentaris a defensar que la Llei de camins públics i rutes d’interès excursionista de Mallorca es generalitzi a tot Balears

Data : 13/11/2017

L’equip de govern de la institució insular ha redactat una proposta d’al·legacions que ha remès als grups polítics amb representació a Menorca


El Consell Insular de Menorca ha remès als grups parlamentaris amb representació a la nostra illa un escrit pel qual emplaça a defensar que la Llei de camins públics i rutes d’interès excursionista de Mallorca s’ampliï a tot Balears.

La vicepresidenta primera i consellera de Cooperació Local i Promoció Turística, Maite Salord, valora de forma positiva aquesta iniciativa i considera que és important que es generalitzi la Llei a totes les Illes, donat que “va completament en la línia de la política que s'està impulsant a Menorca”. Aquesta Llei de camins públics i rutes d’interès excursionista de Mallorca vol “realçar el valor de l’extensa xarxa de camins públics de Mallorca, regulant les diferents realitats que els afecten i establint els mitjans adequats per defensar-los i garantir-ne la seva protecció, iniciativa similar a la que, en el seu moment, va dur a terme el Consell Insular de Menorca amb la Llei del Camí de Cavalls.

En aquest sentit, cal destacar que en la sessió plenària del Consell Insular de Menorca celebrada dia 18 de juny de 2017 es va aprovar, amb abstenció del PP, una proposta d’acord per emplaçar als grups parlamentaris a defensar, si així ho creuen convenient, la proposta d’al·legacions a la Llei, que ha preparat l’equip de govern de la institució insular. La finalitat és que aquestes al·legacions puguin ser tramitades durant el procediment parlamentari.

Les al·legacions responen a qüestions purament tècniques per tal que la Llei pugui adequar-se a la realitat del Consell Insular de Menorca. A més a més s’han inclòs una sèrie de propostes realitzades per la Coordinadora de Camins de Menorca.


Maó, 13 de novembre de 2017


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS