Notícies i actualitat

Reunió de presidents de corporacions locals

Data : 04/04/2014

La reunió de presidents de corporacions locals del mes d'abril que ha tingut lloc a l'Ajuntament de Maó ha comptat amb les exposicions dels consellers Luis Alejandre, Fernando Villalonga, Salomé Cabrera i Maruja Baíllo.

El conseller de Mobilitat i Projectes, Luis Alejandre, ha donat compte de l'estat del projecte millora de la carretera general: a punt de començar les obres del tram entre Maó i Alaior, amb inici previst dels treballs del tram entre Ferreries i Ciutadella al setembre d'enguany i per a començament de 2015 el tram entre Alaior i Ferreries.

Pel que fa al transport aeri, el conseller Alejandre ha informat sobre la darrera actuació, la jornada de connectivitat aèria realitzada a la seu del Consell Insular en col·laboració amb Caeb. “Està clar que millorar aquest tema és clau per a l'economia insular i açò passa per una major implicació de les administracions públiques i a la vegada per una millora oferta del nostre producte que inciti l'arribada de nous visitants”, explica el president de l'administració insular, Santiago Tadeo.

Per la seva banda, la consellera de Tuirsme, Salomé Cabrera, ha informat sobre les previsions de la temporada turística: increments dels mercats britànic i alemany, amb més intensitat dels nòrdics, el mercat rus es consolida i creix i s'obre mercat amb els francesos per primera vegada. A més, la titular de Turisme ha explicat que el mes de maig comptarà amb esdeveniments importants de caire socials, esportius i de salut, entre els que destaca la regata Menorca Maxi, els quals ajudaran a desestacionalitzar.

També ha explicat que es continuarà amb la campanya de sensibilització proturisme, que es du de forma conjunta amb els ajuntaments. Al següent punt ha rallat sobre la llei 7/2013 de Règim Jurídic d'Instal·lació, Accés i Exercici d'Activitats a les Balears.

Les futures lleis de Comerç i Agrària han estat objecte d'exposició per part del conseller d'Economia, Medi Ambient i Caça, Fernando Villalonga, mentre que la consellera de Cultura, Patrimoni i Educació ha fet el mateix amb la situació de l'Escola d'Adults.

Maó, 5 d'abril de 2014


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS