Notícies i actualitat

S'obre la convocatòria dels ajuts per als esportistes destacats durant l'any 2013

Data : 05/04/2014

L'equip de govern del Consell Insular de Menorca ha aprovat per Consell Executiu les bases que regulen la concessió dels ajuts per als esportistes menorquins o residents a l'illa que hagin destacat durant l'any 2013 en esports individuals.

La quantia màxima d'aquesta ajuda per esportista és de 3.000 euros, i la convocatòria total de 12.000 euros. Aquesta ajuda és compatible amb altres ajuts.

Els requisits per optar-hi són ser esportista individual menorquí o resident a l'illa, menor de 30 anys, amb llicència federativa balear, haver disputat la competició durant 2013 i ser considerat d'elit en campionats d'Espanya, Europa i del món i en competicions oficials d'àmbit nacional o internacional, o bé que pertanyi a la selecció nacional, i no ser esportista professional durant l'any avaluat.

La consideració d'esportista d'elit o destacat pel Consell Insular requereix complir algun dels mèrits esportius següents: haver estat classificat entre els tres primers llocs d'un campionat d'Espanya, entre els deu primers d'Europa i entre els quinze primers del món.

El termini per presentar les sol·licituds acaba el 24 d'abril de 2014. El lloc per fer-ho és als punts del Servei d'Atenció al Ciutadà del Consell Insular de Maó i Ciutadella, així com als ajuntaments que tenguin subscrit el corresponent conveni amb l'Administració insular per a la prestació d'aquest servei.

Maó, 5 d'abril de 2014


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS