Notícies i actualitat

L'atur davalla a Menorca i puja la contractació al mes de març

Data : 02/04/2014

Segons les dades fetes públiques avui pel Govern balear, l'atur ha davallat a Menorca durant el mes de març al mateix temps que s'ha incrementat la contractació. De fet, aquest escenari es repeteix en el conjunt de les Balears i d'Espanya.

A Menorca, el nombre de persones aturades s'ha reduït en un 2,95% -203- respecte del mes de febrer i en un 3,53% -244- pel que fa a un any enrere. La contractació, d'altra banda, ha registrat un increment del 14,4% respecte del febrer i del 9,7% respecte del mes de març de 2013.

En el conjunt d'Espanya, l'afiliació a la Seguretat Social registra un augment del 0,71% (115.013 persones). En termes intermensual, les Illes Balears és la comunitat en la qual ha augmentat més l'afiliació. Hi ha 16.630 persones més donades d'alta a la Seguretat Social que en el mes de febrer (+4,78%).

El mes de març es van registrar 25.470 contractes nous en el conjunt de les Illes, 3.298 més que ara fa un any, la qual cosa representa un increment interanual del 14,9% a la comunitat. En el conjunt d'Espanya, la contractació s'ha incrementat en un 25,5% en termes interanuals

Maó, 2 d'abril de 2014


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS