Notícies i actualitat

El Consell Executiu aprova les bases de les ajudes per als esportistes i estudiants en centres de tecnificació esportiva residents fora de Menorca per a 2014

Data : 02/04/2014

L'equip de govern del Consell Insular de Menorca ha aprovat per Consell Executiu les bases i la convocatòria d'enguany que regula la concessió de fins a un màxim de 8.000 euros per als esportistes i estudiants en centres de tecnificació esportiva que resideixen fora de l'illa.

L'objecte d'aquesta ajuda és donar suport als esportistes i a les seves famílies perquè es formin i puguin mantenir un alt nivell de preparació en l'esport que practiquen durant l'any 2014.

Les ajudes tenen un import màxim de 8.000 euros i són compatibles amb la concessió d'altres ajuts. Els requisits per poder optar a aquesta iniciativa són tenir la condició d'esportista estudiant de Menorca, estar inscrit en qualsevol centre de tecnificació esportiva o centre d'alt rendiment, haver de residir fora de l'illa i cursar estudis durant el curs acadèmic 2013-2014.

El termini per presentar les sol·licituds és de 30 dies naturals des de l'endemà d'haver-se publicat les bases en el BOIB, el passat 25 de març de 2014. El lloc per fer-ho són els punts del Servei d'Atenció al Ciutadà del Consell Insular a Maó i Ciutadella, així com als ajuntaments que tenguin subscrit el corresponent conveni amb l'Administració insular per a la prestació d'aquest servei.

Maó, 2 d'abril de 2014


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS