Notícies i actualitat

La promoció del formatge Mahón-Menorca amb denominació d'origen continuarà amb un segon pla dotat amb 310.000 euros

Data : 02/04/2014

La promoció del formatge Mahón-Menorca amb denominació d'origen tindrà continuïtat amb un segon pla dotat amb 310.000 euros, dels quals 190.000 seran a càrrec de l'Administració insular, 90.000 provindran de les empreses formatgeres i 30.000 seran a càrrec de la Denominació d'Origen del formatge Mahón-Menorca.

Les empreses que emprin aquesta línia de promoció tindran la possibilitat d'utilitzar-la en sis línies de suport: estudis de mercat, acords comercials, dissenys de marca o etiquetes, campanyes publicitàries, degustacions i màrqueting en línia a les xarxes socials.

Així s'ha explicat a la Fira Alimentaria de Barcelona en presència del president del Consell Insular, Santiago Tadeo, acompanyat del conseller d'Economia, Medi Ambient i Caça, Fernando Villalonga, i el seu director insular, José Luis Orfila.
Abans de visitar els diferents expositors, Santiago Tadeo i Fernando Villalonga s'han reunit amb els empresaris menorquins del sector i amb el president del CRDO, Bosco Triay, per explicar que aquesta línia d'ajuda s'emmarca en el segon pla de suport al sector primari i a les empreses transformadores.

De fet, aquest segon pla ja està previst en el pressupost de 2014 del Consell Insular de Menorca.

Durant la inauguració d'aquesta fira, amb un estand de la Denominació d'Origen Formatge Mahón-Menorca i un espai físic de 60 metres quadrats, el president Tadeo i el conseller Villalonga han pogut visitar els expositors, entre els quals són presents vuit empreses menorquines.Barcelona, 2 d'abril de 2014

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS