Notícies i actualitat

Innovem 2014 honora la figura de l'empresari Cristòfol Pons Pons, fundador d'Industrial Metal·lúrgica

Data : 01/04/2014

El guardó de la present edició d'Innovem anirà a càrrec de la memòria de Cristòfol Pons Pons, fundador de la primera fàbrica de frontisses i altres articles de ferreteria de Menorca, empresa que en un primer moment es va dir Cristóbal Pons, Carreras i Cia i posteriorment, La Industrial Metal·lúrgica.

Així s'ha donat a conèixer avui a la Sala Multifuncional des Mercadal amb la presència de la vicepresidenta del Consell Insular, Pilar Pons, del batle des Mercadal, Francesc Ametller, així com del delegat de Joves Empresaris de Balears a Menorca, Santi Camps, i de la gerent d'aquesta entitat a Menorca, Carmen Crespo.

Segons les dades d'inscripcions a la fira, més de 300 empreses assistiran presencialment. Açò suposa un increment del 25% en comparació al 2013. Cal recordar la col·laboració que presta el Consell Insular a aquest esdeveniment amb 15.000 euros, ajuda que suposa una continuïtat amb anys anteriors.

Maó, 1 d'abril de 2013

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Més informació
Innovem 2014
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS