Notícies i actualitat

Menorca, destinació per a senderistes a París

Data : 30/03/2014

La Fundació Destí Menorca assisteix al Saló de Randoneé, la fira de noves rutes de senderisme, que divendres es va inaugurar a París i que avui tanca les portes. Es tracta d'una exhibició en què s'exposen les destinacions de natura i especialment de senderisme, més significatives. Menorca s'ubica al pavelló 4 de la Porte de Versailles de la 30a edició d'aquesta fira, la expectativa de la qual és arribar als 71.000 visitants aquest any.

El Saló, que es promociona com una aposta per les noves experiències, s'ha convertit en l'aparador més complet del món del senderisme: en ell, el visitant podrà localitzar rutes, estil de vida i paquets de vacances. És el lloc on el turista pot descobrir i triar les seves futures escapades de naturalesa, un segment en auge a tot Europa .

Professionals de França i d'altres països s'han donat cita a la mostra, que ocupa més de 13.000 m2 i a la qual han assistit 350 expositors de tot el món entre destinacions turístiques, operadors, guies i organismes oficials, amb un objectiu comú: captar el viatger àvid de noves experiències excepcionals, diferents, i en contacte amb la natura. Fins a 250 mitjans de comunicació s'han inscrit per assistir a la fira, el que transmet el poder de convocatòria i abast de la mateixa .

L'acollida de Menorca al Saló ha estat extraordinària, i especialment s'han fet notar els turistes que ja tenen els seus bitllets reservats amb Marmara i Plein Vent, els operadors turístics que enguany operaran a l'illa. A l'estand que comparteix la conselleria de Turisme amb la resta de les illes, Menorca ha promocionat el Camí de Cavalls, un recorregut únic per als amants del senderisme, el catàleg 'Hotels a un altre ritme' i el 'Menorca Natural', dirigit aquest últim a destacar les bondats d'una illa Reserva de la Biosfera des de fa 20 anys. Aquests productes han despertat l' interès entre el públic francès, gran amant dels espais naturals .

La consellera de Turisme, M. Salomé Cabrera, ha manifestat que "aquest any ha de ser el l'autèntic llançament del mercat francès, un mercat potencial elevat i a poca distància de Menorca. Dos operadors treballaran aquest any amb vols directes cap a Menorca, facilitant així la compra d'aquests paquets turístics' . Cabrera, en referència a aquest Saló, s'ha mostrat convençuda que "el nostre posicionament en l'àmbit de destí natural és una gran basa al mercat francès, que podrà descobrir l'illa com una destinació complet: sol i platja, natura i activitats, gastronomia, cultura, etc . '

Maó, 30 març 2014

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS