Notícies i actualitat

Més de 160 alumnes prenen consciència de la problemàtica de les barreres arquitectòniques amb el programa Salut Jove i Cultura

Data : 31/03/2014

Un total de 161 alumnes de quart d'ESO, CFGM, CFGS i primer de batxillerat participen aquest curs en el taller que la Fundació per a Persones amb Discapacitat de Menorca ha ofert a través del programa Salut Jove i Cultura (salutjove.cime.es) que organitza el Departament de Benestar Social i Joventut del Consell Insular de Menorca.

Josep Capella, delineant i responsable del Departament d'Accessibilitat de la Fundació, és la persona responsable de l'aplicació d'aquest taller que s'ha dut a terme als IES Cap de Llevant, Pasqual Calbó, Maria Àngels Cardona, Biel Martí, i als CC Sant Josep i Sant Francesc d'Assís, amb l'objectiu de reflexionar i analitzar amb l'alumnat sobre el que suposa l'accessibilitat i les barreres arquitectòniques dels espais públics urbans, a més d'exemplificar la realitat existent a Menorca amb imatges d'obres i construccions que respecten o no els principis bàsics d'accessibilitat.

El programa Salut Jove i Cultura té com a objectiu genèric ajudar a formar la personalitat dels estudiants amb valors positius i de respecte cap a la resta de les persones.

«Volem que els més joves entenguin bé el que passa una persona amb discapacitat quan encara persisteixen les barreres arquitectòniques», explica la consellera de Benestar Social i Joventut, Aurora Herráiz.

Maó, 31 de març de 2014

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS