Notícies i actualitat

El Consell ofereix formació en gestió i comercialització de petits negocis

Data : 08/11/2017

El Departament d’Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports del Consell de Menorca, oferirà aquest hivern tres accions formatives, dirigides prioritàriament a persones ocupades i finançades pel servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB), amb l’objectiu de millorar la preparació i capacitació de persones en la gestió de petits negocis.

Concretament, l’oferta formativa inclou tres mòduls del certificat de professionalitat «Creació i gestió de microempreses», que seran impartits al Centre Bit Menorca (Alaior) en horari de capvespre:


- Comercialització de productes i serveis (90h): definició de les variables del màrqueting (producte, preu, distribució i comunicació) i planificació d’una estratègia intel·ligent per al posicionament en el mercat dels productes i/o serveis.

- Gestió administrativa i economicofinanancera (120h): coneixements necessaris per administrar una micro-empresa a nivell comptable, fiscal i laboral, així com les tècniques adients per a una correcta gestió financera del negoci.

- Planificació i iniciativa emprenedora (120h): el fet d’emprendre, valoració de les oportunitats de guany, disseny del model de negoci, elaboració del pla d’empresa i estudi de viabilitat.

Per accedir a aquests cursos, els alumnes han de complir amb els requisits acadèmics d’accés a certificats de professionalitat de nivell 3. La participació de treballadors ocupats ha d’assolir un mínim del 70%, mentre que el 30% restant es podrà cobrir per treballadors desocupats. Cal tenir en compte que en aquesta ocasió, els treballadors fixes discontinus en període de no ocupació, tindran la consideració d’ocupats per tal de facilitar la seva participació en la formació.

En el marc de la mateixa convocatòria i també amb el finançament del SOIB, el CIM oferirà a partir del mes de febrer 2 accions més de formació complementària: «Sensibilització en la igualtat d’oportunitats» (20h) i «Alfabetització informàtica» (25h).

Per a més informació o per sol·licitar la inscripció, cal contactar amb el departament al telèfon 971.35.62.46 o via correu electrònic (formacio@cime.es), fent referència a l’oferta formativa adreçada prioritàriament a persones ocupades.

Maó, 8 de novembre de 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Més informació
Informació dels cursos
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS