Notícies i actualitat

El Consell Insular convoca el Concurs Internacional de Joieria “Menorca Talaiòtica”

Data : 27/03/2014

La Conselleria de Cultura, Patrimoni i Educació, juntament amb l'Escola d'Art de Menorca, organitza el I Premi Internacional de Joieria, encaminat a estimular i fomentar la creativitat d'estudiants, treballadors i persones relacionades amb aquest sector. I aprofitant la candidatura de Menorca Talaiòtica a Patrimoni de la Humanitat per part de la UNESCO, vol premiar obres que tenguin relació amb la Cultura Talaiòtica.

Segons aquest premi s’estableixen dos premis: un primer amb dotació econòmica de 2.000 euros i un segon de 1.000 euros, amb els corresponents diplomes acreditatius.

Així mateix, el Consell Insular de Menorca, amb l’objectiu de difondre el tema proposat i el camp artístic de la joieria, podrà decidir la realització d’una exposició a partir d’una selecció de totes les peces presentades.

“La nostra voluntat amb aquesta iniciativa és donar difusió a la candidatura de Menorca Talaiòtica i a la vegada lligar aquest repte en aquest cas amb un sector, el de la joieria, del qual Menorca ha estat i és un referent”, explica la consellera de Cultura, Patrimoni i Educació, Maruja Baíllo.

Les persones interessades a participar ho hauran de fer amb un màxim d'una obra i les joies presentades hauran d'estar inspirades en els monuments i restes talaiòtiques que es troben a l'illa de Menorca.

El termini per presentar la seva corresponent sol·licitud arriba fins el dia 20 de juny de 2014, mitjançant el model que es troba a les oficines del Servei d'Atenció al Ciutadà de Maó i Ciutadella, així com a la secció de Cultura, Patrimoni i Educació del web del Consell Insular de Menorca, apartat Ajuts i subvencions del destacat Gestions i tràmits.
http://www.cime.es/GesServeis/Gestion.aspx?IDGESTION=990100782

Per a més informació poden accedir a la pàgina web del Consell Insular de Menorca, o adreçar-se directament a l'Escola d'Art de Menorca.Maó, 27 de març de 2014

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS