Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca aprova la licitació d'un nou contracte de manteniment de camins

Data : 06/11/2017

El Consell Insular ha aprovat en consell executiu de dia 6 de novembre de 2017 la licitació d'un nou contracte de servei per a l'execució de d'operacions de conservació i manteniment de les carreteres i camins inclosos al conveni de cofinançament amb els diferents ajuntaments de l'illa i dels camins i aparcaments de la institució insular, amb un pressupost de licitació de 276.864,96 € (iva inclòs) anuals i una durada de 2 anys.

En els propers dies es publicarà l'anunci de licitació. Totes les empreses que reuneixin els requisits d’aptitud i les condicions de solvència del plec que vulguin optar a aquest contracte tindran 40 dies per a presentar-se des del dia de la publicació.

Amb aquest nou contracte de serveis es cobriran les necessitats de conservació i manteniment de 132,68 km de carreteres i camins de titularitat municipal inclosos en el conveni signat en data 29 de setembre de 2017 amb els ajuntaments de Ciutadella, Ferreries, Es Mercadal, Maó i Sant Lluís, 9,85 km de camins d'accés a fars de titularitat del Consell Insular de Menorca, i 6,75 km de camins d'accés a les platges de Macarella, Son Saura i La Vall a més dels seus aparcaments.

Cal recordar que a principis del mes de juliol de 2017 el Consell Insular ja va aprovar el contracte de servei per a l'execució d'operacions de conservació dels 186,12 km de carreteres competència de la institució insular, amb un pressupost de licitació d’1.137.582,44 € + IVA anuals.

El conjunt d'aquests dos contractes suposarà un increment d'un 33% en els recursos destinats a la conservació i manteniment de la xarxa de carreteres i camins, incorporant en total 335,4 km de carreteres i camins i 19.000 m2 d'aparcaments. D’aquesta manera, l’equip de govern segueix apostant per la conservació i manteniment de la xarxa viària de carreteres i camins.


Maó, 6 de novembre de 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Departaments
Mobilitat
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS