Notícies i actualitat

Formació preferentment per a persones desocupades

Data : 06/11/2017

Aquest mes de novembre, el Departament d’Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports del Consell de Menorca, preveu iniciar tres accions formatives que, dirigides prioritàriament a persones desocupades, seran finançades pel servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB).

La participació de treballadors desocupats ha d’assolir un mínim del 80%; el 20% restant, es podrà cobrir per treballadors ocupats. L’objecte és impulsar entre la població activa en situació d’atur una formació que respongui a les seves necessitats d’aprenentatge permanent i contribueixi a la millora de la competitivitat de les empreses. Més concretament, l’oferta inclou un certificat de professionalitat, una especialitat formativa i una acció formativa complementària.

- Docència de la formació professional per a l’ocupació: Aquest certificat de professionalitat de 380 hores aporta aquelles competències professionals necessàries per programar, impartir, tutoritzar i avaluar acciones formatives del subsistema de la formació professional per l’ocupació.
S’impartirà a Sa Roqueta (Ciutadella) de 8 a 14h, des del 06/11/2017 i fins el 12/02/2018. Com a requisit d'accés, els alumnes han d’estar en possessió del títol de Batxillerat o equivalent.

- Eines web 2.0 aplicades a la gestió i comercialització d’empreses: Aquesta especialitat formativa de 250 hores, n’inclou 50 de teleformació amb l’ús d’eines ofimàtiques 100% gratuïtes i el maneig de les aplicacions que més demanden les empreses que no volen perdre el compàs de la transformació digital.
S’impartirà al CentreBit (Alaior) de 9 a 14h, des del 21/11/2017 i fins el 07/02/2018. Com a requisit d'accés, els alumnes han de tenir el títol d'ESO o equivalent i superar una prova pràctica de coneixements d'ofimàtica i internet, a més d'una entrevista.


- Alfabetització informàtica: Aquesta formació de caràcter complementari de 25 hores aportar els coneixements informàtics més bàsics en el maneig d’un ordinador i de les principals aplicacions ofimàtiques d’oficina així com navegar a internet i gestionar un compte de correu electrònic.
S’impartirà a la seu del CIM (Maó), els dimarts i dijous de 9 a 13h, des del 14/11/2017 i fins el 30/11/2017. Com a requisit d'accés, els alumnes han de disposar del certificat d’escolaritat o equivalent.

Per a més informació, cal trucar al 971 35 62 46; o bé, adreçar-se a formacio@cime.es

Maó, 6 de novembre de 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS