Notícies i actualitat

Conferència de Jimmy Pons sobre innovació i TIC com a palanca de canvi per a les empreses de Menorca

Data : 11/03/2014

El Consell Insular de Menorca organitza per aquest divendres, dia 14 de març, a les 19h, una conferència de Jimmy Pons sobre innovació i Tècniques d'Informació i Comunicació (TIC) com a palanca de canvi per a les empreses, emmarcada en el Pla +TIC que impulsa el Departament de Serveis Generals, Treball i Innovació de l'administració insular amb el finançament de LEADER.

Jimmy Pons és expert en l’ús de les noves tecnologies en l’àmbit empresarial i en l’aplicació del potencial d’internet i xarxes socials en la promoció de les empreses. A més, la seva variada experiència professional i les seves investigacions sobre la innovació li permeten donar una visió pràctica de com aplicar-ho en la gestió de les empreses.

L’objectiu d’aquesta conferència és aportar reflexions sobre la innovació i idees per aplicar-la a tots els processos del negoci, tenint en compte les possibilitats que dóna avui dia l’ús de les noves tecnologies, tant per aspectes de gestió i de relació amb els clients com, sobretot, per a la promoció de productes i serveis.

És indubtable que internet ha suposat un canvi molt important en la societat i totes les empreses es veuen en la necessitat d’adaptar els seus processos interns i externs. A més, han aparegut noves eines de gestió empresarial que permeten un salt qualitatiu i de productivitat a les petites empreses, però que en ocasions no es coneixen o es té la idea que són complicades d’utilitzar. Tant a través d’aquesta conferència com en la resta d’accions formatives del Pla +TIC es pretén donar a conèixer algunes d’aquestes eines i fomentar-ne l’ús, ajudant en la seva implementació fent evident que resulten pràctiques, accessibles i fàcils d’utilitzar.

L’acte tindrà lloc a la seu del CIM a Maó (Pl. Biosfera, número 5) i també es donarà a conèixer el pla formatiu gratuït Pla +TIC que ofereix el Consell Insular de Menorca i adreçat prioritàriament a petites empreses, microempreses i autònoms. L’oferta de cursos es pot consultar a través de la pàgina http://formaciotic.cime.es


Maó, 11 de març de 2014

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS