Notícies i actualitat

El Consell millora la vorera de la carretera entre Maó i Es Castell

Data : 07/03/2014

La Conselleria de Mobilitat i Projectes del Consell Insular de Menorca ha realitzat obres de millora de la vorera de la carretera que connecta les poblacions de Maó i Es Castell. Així ho expliquen el conseller responsable, Luis Alejandre; el batle des Castell, Lluís Camps, així com la regidora d'Urbanisme de l'Ajuntament de Maó, Ana Noval.

I és que aquesta vorera presentava un grau de deteriorament bastant elevat. Concretament, els treballs han consistit en la millora de l'enrajolat, eliminació de biondes en desús, replè i nivellació de escorcells (forats on se situen els arbres) amb mescles de gravetes i polímers.

El cost aproximat d'aquestes feines ha estat de 20.000 euros i ha estat executat per la UTE entre Inovia i Climent Olives durant quatre mesos. “El nostre objectiu com a administració pública amb competència en carreteres és facilitar la connexió entre aquestes dues poblacions, tenint en compte que enllaça amb el Camí de Cavalls”, explica el conseller Luis Alejandre.

Molí des Castell

Per altra banda, el conseller Alejandre va aprofitar aquesta jornada per visitar l'estat de les obres de rehabilitació del Molí des Castell, ubicat a l'entrada de la població, en companyia del batle del municipi i del vicepresident de l'Associació Molins de Menorca, entitat sense ànim de lucre que vol inventariar i recuperar aquestes construccions etnològiques.

Maó, 7 de març de 2014

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS