Notícies i actualitat

Un total de dinou empreses i clubs esportius de Menorca es beneficien dels ajuts de Consell i ajuntaments per al foment de l’ús del català

Data : 31/10/2017

El Consell Executiu ordinari del 30 d’octubre de 2017 va aprovar la concessió d’ajuts del Consell Insular de Menorca i els ajuntaments de Maó, Alaior, Ferreries, Sant Lluís i es Migjorn Gran per al foment de l’ús del català en el sector empresarial i clubs esportius de Menorca per al 2017.

Aquestes ajudes s’atorguen conjuntament entre el Consell Insular de Menorca i els ajuntaments de Maó, Alaior, Sant Lluís, Ferreries i es Migjorn Gran gràcies als convenis signats amb els ajuntaments que han volgut participar en aquesta convocatòria.

La col·laboració dels ajuntaments s’ha traduït en el fet que l’ajut atorgat fos de més quantia per a les sol·licituds d’empreses o clubs ubicats als municipis que hi col·laboraven, atès que d’acord amb les bases de la convocatòria l’ajuda atorgada es paga entre el Consell i l’Ajuntament del municipi del sol·licitant i es redueix a la meitat, corresponent només a la part que hi aporta el Consell Insular, quan l'establiment o la persona sol·licitant pertany a un municipi que no participa en la convocatòria d'ajuts.

Un total de disset empreses pertanyents a diferents sectors (restauració, alimentació, salut, viatges, esports, roba, calçat, etc.) i dos clubs esportius de Menorca s’han beneficiat d’aquestes ajudes, que enguany aniran destinades bàsicament a l’elaboració de rètols, pàgines web, etiquetatge, bosses, targetes, fulletons, vinils, material d’oficina imprès, etc.

Hi ha hagut 10 sol·licituds de Ciutadella, 4 de Maó i 5 d’Alaior. No hi ha hagut cap sol·licitud dels municipis de Ferreries, es Mercadal, Sant Lluís, es Castell i es Migjorn Gran.

D’aquesta manera, s’atorgaran ajuts per un total de 5.545 euros, repartits entre el Consell Insular (4.009 euros), l’Ajuntament de Maó (736 euros) i l’Ajuntament d’Alaior (800 euros).


Maó, 31 d’octubre de 2017


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Cultura i Educació
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS