Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca ofereix formació gratuïta en tasques administratives bàsiques

Data : 31/10/2017

El Consell Insular de Menorca organitza dos cursos gratuïts corresponents al certificat de professionalitat “Operacions d'enregistrament i tractament de dades i documents”, amb el finançament del SOIB. Ambdues accions tenen una durada de 440h, incloent 80h de pràctiques professionals no laborals en empreses. S’adrecen a persones desocupades inscrites al SOIB i derivades per un servei d'orientació laboral que ofereixi un itinerari integral d’inserció. Les entitats que ofereixen aquest servei a Menorca són: Creu Roja (en el cas de joves menors de 30 anys), Fundació per a persones amb Discapacitat, Projecte Home i Càritas, a més del mateix Consell Insular de Menorca.

El primer curs començarà a Ciutadella a mitjans de novembre, en horari de matins. L’altre es farà a Maó, en horari de capvespre i està adreçat només a joves menors de 30 anys. Els alumnes inscrits podran aprendre de manera amena no sols el funcionament bàsic d'un ordinador i els principals programes d'informàtica en l'àmbit administratiu (office), sinó també les tècniques per a la redacció de cartes, correus electrònics i elaboració de tota classe de documents per treballar al món de l'empresa i de l’administració pública.

La informació detallada d’aquests cursos es troba a la secció de “Cursos de formació ocupacional” del web del Consell. Per a més informació s’ha de contactar amb l’àrea d’Ocupació del CIM al telèfon 971356246 o bé al correu electrònic formacio@cime.es

Maó, 31 d’octubre de 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS