Notícies i actualitat

S'inicia el procediment per a la construcció d'una nova residència per a gent gran a Maó

Data : 30/10/2017

La presidenta del Govern Balear, Francina Armengol, la consellera de Serveis Socials i Cooperació, Fina Santiago, i la presidenta del Consell Insular, Susana Mora, han visitat avui Maó per segellar l’acord amb l’ajuntament per fer possible les obres per crear una nova Residència de Gent Gran i que suposaran entre 110 i 120 noves places.

La consellera, actuant com a presidenta del Consorci de Recursos Sociosanitaris, i la batlessa del municipi, Conxa Juanola, han signat el protocol que permet iniciar la tramitació per a la cessió dels terrenys i la convocatòria del concurs arquitectònic. Per la seva banda, el Consorci s’encarregarà de la construcció de la infraestructura. Un cop les obres estiguin finalitzades, el Consell Insular s’encarregarà de la gestió del centre un cop les obres estiguin finalitzades.

La nova infraestructura comptarà amb entre 110 i 120 places i s’ubicarà en uns terrenys del Quarter de Santiago. Armengol ha destacat que aquest nou projecte està d’acord amb la implicació del Govern en l’aplicació de la Llei de dependència i ha ressaltat que durant la legislatura s’han ampliat els serveis i també el nombre de places. «Hem de pensar en el demà, perquè cada dia necessitarem més infraestructures», ha indicat. Santiago, per la seva banda, ha expressat que la signatura del protocol dóna el sus a la publicació «d’aquí a dos o tres mesos, del concurs d’idees arquitectòniques». La consellera ha afegit que les obres podrien començar a principis de 2019, ja que es licitaran al llarg de 2018. Finalment, Mora ha indicat que «aquesta necessitat a la qual avui donam cobertura a la zona de llevant fa que puguem complir una promesa dels nostres equips de govern que dóna per fi resposta a una necessitat històrica».

Maó, 30 d’octubre de 2017


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS