Notícies i actualitat

Valoració xifres d'atur febrer 2014

Data : 04/03/2014

La consellera de Serveis Generals, Treball i Innovació fa una valoració positiva de les xifres d'atur de febrer, les quals indiquen una reducció del 3,98% -285 persones- respecte fa un mes i també una davallada del 2,92% -207 persones- en comparació a l'any passat. En canvi, la contractació ha sofert una baixada del 0,2 -dues persones.

Encara així des d'aquest Departament del Consell es té clar que cal continuar amb la feina d'impulsar polítiques que ajudin a reactivar el mercat laboral, amb la col·laboració del sector privat. En aquest sentit, destaquen les accions formatives que porta a terme aquesta Conselleria per potenciar la formació dels productors locals, per exemple.

També destaca que a Balears l'atur decreixi per setzè mes consecutiu, més que cap febrer des de 1997.

Maó, 4 de març de 2014


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS