Notícies i actualitat

La Reserva de Biosfera de Menorca participa al XVI Seminari de Centres de Documentació i Espais Naturals Protegits (xarxa RECIDA)

Data : 25/10/2017

Els dies 27 a 29 de setembre es va dur a terme a Oleiros (la Corunya) un seminari de Centres de Documentació i Espais Naturals Protegits, en el qual es van compartir experiències i informació per millorar la qualitat dels serveis documentals als centres de documentació.

La xarxa RECIDA és l'única xarxa d'àmbit estatal de centres especialitzats en medi i en formen part més de cent centres i biblioteques de l'Estat. Es tracta d'una xarxa molt heterogènia, on es concentren centres documentals petits, com el de Doñana, el de Timanfaya o el de Monfagre, i altres de més importants, com el situat al Museu de Ciències de Barcelona, biblioteques de facultats o de centres adscrits al Consell Superior de Recerques Científiques (RECIDA: www.recida.net).

Aquesta xarxa organitza cada any un seminari amb l'objectiu de promoure i establir una coordinació entre els centres que incentivi l'intercanvi d'experiències, informació i documentació, així com la col·laboració en projectes comuns. A més, proporciona eines i coneixements per millorar la gestió d'un centre de documentació.

Durant aquest seminari, l'Agència Menorca Reserva de Biosfera ha dut a terme una comunicació a càrrec de Laura Martínez, que amb el títol “Centre de Documentació de la Reserva de Biosfera de Menorca” va donar a conèixer el projecte que duu a terme la Reserva de Biosfera de Menorca per crear un centre de documentació on se centralitzi tot tipus de documentació relacionada amb la reserva de biosfera de Menorca i que serveixi com a unitat de suport a la recerca, la docència i la difusió dels valors econòmics, socials i ambientals entre la ciutadania en general.

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Més informació
Red RECIDA
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS