Notícies i actualitat

El Consell aprova per unanimitat la proposta de creació del registre insular de cans d’assistència

Data : 22/10/2017

Durant la sessió plenària que va tenir lloc el passat dilluns es va aprovar per unanimitat la creació d’un registre insular de cans d’assistència. Els cans d’assistència són cans específicament entrenats per viure amb persones amb discapacitat i que els hi proporcionen ajuda en el seu dia a dia millorant la seva autonomia personal incidint directament en la seva integració social i millorant la seva qualitat de vida.

La condició de ca d’assistència comporta la inscripció de la persona usuària i del seu ca en un registre específic de cans d’assistència que ha de crear cada Consell Insular. Un cop inscrits, el Consell Insular farà entrega a cada usuari un carnet i una placa identificativa pel seu ca.

Amb aquesta proposta, formulada per l’equip de govern, té com a finalitat garantir el dret d’accedir, circular i romandre de les persones que, per qualsevol tipus de discapacitat, són auxiliades per cans d’assistència. D’aquesta manera, el Consell Insular és el primer a crear aquest registre de cans d’assistència.

Maó, 22 d'octubre de 2017


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS