Notícies i actualitat

El Consell organitza una jornada formativa sobre la Menorca Talaiòtica a professionals del turisme, educació i tècnics dels ajuntaments

Data : 28/02/2014

La Conselleria de Cultura, Patrimoni i Educació organitza el proper dia 6 de març una jornada formativa sobre la candidatura de la Menorca Talaiòtica a Patrimoni Mundial per part de la UNESCO dirigida a professionals de la promoció turística, el món educatiu i a personal tècnic de les àrees de Cultura i Turisme dels diferents ajuntaments.

Aquesta acte, que tindrà lloc entre les 9 i les 14 hores a la seu de l'IME -Camí d'es Castell, 28 de Maó- té com a objectiu principal que aquests col·lectius entenguin bé la importància d'aquesta candidatura i el tot el procés que l'envolta, a més d’aprofundir en la Menorca Talaiòtica i en com es gestiona tot aquest patrimoni.

Programa:

9.00 a 9.15 Presentació de la Jornada

9.15 a 10.30 Importància del Patrimoni Mundial. Ángela Rojas, arquitecta i membre d'ICOMOS

10.30 a 11.00 Descans

11.00 a 12.30 Menorca Talaiòtica. Simón Gornés, tècnic arqueòleg del CIMe

12.30 a 13.30 Gestió del patrimoni arqueològic. Joana Gual, tècnica arqueòloga del CIMe

13.30 a 14.00 Col·loqui entre ponents i assistents sobre qüestions d’interès relatives a Menorca Talaiòtica.

Les persones interessades en assistir-hi ho podran fer sense cap cost prèvia inscripció al telèfon 971 35 70 82 de 9 a 14 hores de dilluns a divendres. “Volem que els que han d'informar la ciutadania se formin sobre els detalls d'un projecte que esperam que rebi l'acceptació del conjunt de Menorca”, explica la consellera responsable, Maruja Baíllo.

Maó, 28 de febrer de 2014


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS