Notícies i actualitat

Jornades sobre la cultura talaiòtica menorquina

Data : 19/10/2017

DIES 20, 21 I 22 D'OCTUBRE DE 2017

El Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya, en col·laboració amb el Consell Insular, celebrarà aquest cap de setmana unes jornades dedicades a la cultura talaiòtica menorquina.

Creat el 1899, el Col·legi és l'òrgan de representació i defensa dels interessos professionals dels seus col·legiats, que són la majoria de docents de Catalunya. Paral·lelament desenvolupa cursos de formació permanent i múltiples activitats culturals.

En aquest marc, l'organització de les jornades sobre la cultura talaiòtica permetran que, un grup format per uns 35 col·legiats i col·legiades, adquireixi un coneixement més precís i directe de l'arqueologia menorquina, i a la vegada, de la cultura de Menorca.

El programa d'activitats, que ha estat dissenyat pel Consell Insular, inclou conferències i visites guiades a alguns monuments talaiòtics, amb la intervenció dels arqueòlegs senyora Montserrat Anglada, senyora Elena Sintes i senyor Damià Ramis. Es complementarà amb un recorregut museístic per Maó i Ciutadella, un concert d'òrgan a l'església de Santa Maria aixi com una visita al teatre Principal de Maó.

L'acte inaugural tindrà lloc el dia 20 d'octubre, a les 17,30hores, a la Biblioteca Pública de Maó. Hi intervindran la presidenta del Consell, senyora Susanna Mora, el conseller de Cultura, senyor Miquel Àngel Maria, la degana del Col·legi, senyora Josefina Cambra, el degà del Col·legi de Balears, senyor Sebastià Mandilego, i el director de les Jornades, senyor Emili Pons.

Coincidint amb aquestes jornades, el dia 20, a les 15,30 hores,se celebrarà la reunió ordinària la Permanent del Consejo General, que agrupa tots els col·legis oficials de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències d'Espanya. Està formada per nou membres i és presidida per la degana del Col·legi de Catalunya, senyora Josefina Cambra.


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Cultura i Educació
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS