Notícies i actualitat

Ampliació dels mitjans econòmics dels costs vinculats al manteniment i funcionament de places de residència per a gent gran

Data : 19/10/2017

La Presidenta del Consell Insular de Menorca, Susana Mora, ha assistit al ple de la Comissió Mixta Govern-Consells Insulars en la qual s’ha aprovat l’inici del procediment per a l’ampliació de mitjans econòmics adscrits a les funcions ja traspassades al Consell Insular de Menorca, mitjançant la Llei 14/2001, de 29 d'octubre, d'atribució de competències als consells insulars en matèria de serveis socials i seguretat social.

Aquesta ampliació de mitjans econòmics afecta al finançament dels costs vinculats al manteniment i funcionament de places per a gent gran que tinguin reconeguda la situació de dependència en centres residencials i centres d'estades diürnes de titularitat o gestió pública que formen part de la Xarxa Pública d'Atenció a la Dependència. D’aquesta manera, aquest acord permetrà consolidar a Menorca un total de 114 places, 84 places de centres residència i 30 de places de centre d’estades diürnes.

Segons ha manifestat la Presidenta «aquest acord representa una passa política més en una competència tant sensible com és la de dependència. Aquesta ampliació de mitjans permet millorar la qualitat de vida dels menorquins i menorquines. Així aconseguim que les institucions insulars millorin en la gestió, consolidant així polítiques de proximitat i aconseguint més efectivitat en matèria de serveis socials, una àrea prioritària per al Consell Insular»

Aquesta nova ampliació entrarà en vigor a partir de l’1 de gener de 2018 i suposarà un traspàs efectiu de gairebé un 1.500.000€.


Maó, 19 d’octubre de 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS