Notícies i actualitat

El Consell i la FFTM s'afanyen per recuperar la ruta hivernal amb el Regne Unit

Data : 19/10/2017

La consellera Maite Salord ha mantingut avui sengles reunions amb directius d’Air Nostrum i d’una companyia britànica. Uns i altres s’han compromès a estudiar la possibilitat d’assumir la ruta hivernal amb el Regne Unit.


El Consell Insular de Menorca i la Fundació Foment del Turisme de Menorca continuen fent feina per pal·liar els efectes negatius, tant d’índole social com econòmica, que la caiguda de l’aerolínia britànica Monarch està tenint per a l’illa.

En el marc de les negociacions que es duen a terme per tal de trobar una solució a aquesta problemàtica, cal destacar les dues reunions que avui matí ha mantingut la consellera de Promoció Turística, Maite Salord, amb directius d’Air Nostrum i d’una companyia britànica.

Aquests contactes han servit per confirmar la predisposició d’ambdues companyies aèries a estudiar la possibilitat d’assumir la ruta hivernal amb Regne Unit. El proper dilluns, 23 d’octubre, la consellera mantindrà la tercera de les reunions concertades, en aquesta ocasió amb els directius d’EasyJet.

Tot i reconèixer les dificultats existents pel moment de l’any en què ens trobem, des del Consell i la FFTM es manté la confiança de poder trobar una solució satisfactòria al contratemps generat per la fallida de Monarch. En aquest sentit, des de Menorca es valora positivament la feina que també està fent el Govern balear per mirar de capgirar la situació.

“Totes les opcions són vàlides”, assenyala en aquest sentit Maite Salord. “Sigui una companyia o una altra, el que perseguim tots és que Menorca recuperi la connectivitat aèria amb el Regne Unit a l’hivern i que, evidentment, la solució que es trobi s’ajusti a les necessitats de residents i visitants i perduri en el temps”, afegeix.

Amb aquests contactes, el Consell i la FFTM donen compliment a l’acord que es va assolir amb representants dels sectors econòmics de Menorca el passat 6 d’octubre.

Maó, 19 d’octubre del 2017


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS