Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca contracta a 21 persones pertanyents a col·lectius amb risc d’exclusió social en el marc del programa públic d’ocupació SOIB VISIBLES

Data : 16/10/2017

La Presidenta del Consell Insular, Susana Mora, i el conseller, d’Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports, Miquel Company, han donat avui la benvinguda a 21 treballadors pertanyents al programa d’ocupació VISIBLES. Mora ha recalcat la importància d’iniciatives com aquestes «que suposen un resultat immediat sobre la ciutadania i que permeten afavorir la reinserció laboral a persones de més edat que estan actualment desocupades».

Seguint amb la línia que vàrem encetar a principi de legislatura i en concordança amb la nostra aposta clara i decidida per tal que el treball i la formació siguin una prioritat en les polítiques que es desenvolupen des de l'administració pública, el Consell Insular de Menorca continua treballant per a l'ocupació. Company, durant el seu discurs, ha volgut remarcar que «durant aquests dos últims anys s’ha fet un esforç molt gran per aconseguir finançament per poder portar a terme aquests programes».

En aquest sentit, el Departament d'Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports ha estat l'encarregat de liderar la potenciació de les polítiques en matèria d'ocupació que desenvolupa el Consell Insular de Menorca amb la contractació de 21 persones (3 auxiliars cuidadors, 3 capatassos, 10 peons i 5 auxiliars administratius) en el marc del programa públic d'Ocupació del SOIB anomenat VISIBLES.

Aquest programa té com a objectiu la contractació de persones treballadores desocupades majors de 35 anys, en situació d'atur de llarga durada i preferentment sense prestacions o subsidi d'atur, per executar obres o serveis d'interès general i social, en el marc de la col·laboració amb els ens locals i també amb les entitats que en depenen o que hi estan vinculades. Així, mateix, dins aquest programa s'incloïa una segona línia en la que es donava prioritat a la contractació de dones. Amb tal finalitat, el Servei d'Ocupació de les Illes Balears finança els costs salarials totals (amb un límit de 1.800€), inclosa la cotització empresarial a la Seguretat Social, d'aquestes contractacions, les quals tenen una durada de sis mesos.

Així, per a aquestes contractacions, el Consell Insular de Menorca ha rebut un total de 222.777,98 €, corresponents a les 7 obres i serveis sol·licitades al SOIB dins la convocatòria SOIB VISIBLES, les 3 darreres de les quals corresponen a la ja esmentada línia enfocada a la reinserció de la dona en el mercat laboral.


Relació d'obres i serveis sol·licitats i concedits:

1. Atenció sociosanitària a usuaris en siutació de dependència en centres residencials, que implica la contractació de 3 auxiliars cuidadors/es que desenvoluparan la seva feina en el Departament de Benestar Social i Família.
2. Manteniment i reparació de les aturades d'autobús a tota l'illa de Menorca, que implica la contractació d'1 capatàs i 2 peons que desenvoluparan la seva feina en el Departament de Mobilitat.
3. Adequació d'espais naturals públics i creació d'un jardí sensorial a la residència de Trepucó, que implica la contractació d'1 capatàs i 4 peons que desenvoluparan la seva feina en els departaments de Medi Ambient i Reserva de Biosfera, i Benestar Social i Família.
4. Suports en tasques administratives a l'elaboració i la implementació de les estratègies, accions i projectes del Pla d'Ocupació de Menorca, que implica la contractació d'1 auxiliar administratiu/va que desenvoluparà la seva feina en Departament d'Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports.
5. Suport administratiu en l'àmbit de la implantació de l'administració electrònica al Servei de Gestió de Persones del Consell Insular de Menorca, que implica la contractació d'1 auxiliar administratiu/va que desenvoluparan la seva feina en el Departament de Serveis Generals, Participació Ciutadana i Habitatge.
6. Suport administratiu en l'àmbit de la implantació de l'administració electrònica al Servei d'Atenció Ciutadana del Consell Insular de Menorca, que implica la contractació de 2 auxiliars administratius/ves que desenvoluparan la seva feina en el Departament de Serveis Generals, Participació Ciutadana i Habitatge.
7. Adequació de jaciments arqueològics a la visita túristica,que implica la contractació d'1 capatàs, 4 peons i 1 auxiliar administratiu/va que desenvoluparan la seva feina en Departament de Cultura i Educació.


Maó, 16 d’octubre del 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS