Notícies i actualitat

El Govern de Menorca aprova per Consell Executiu destinar 110.000 euros a ajudes per a entitats culturals

Data : 17/02/2014

L'equip de govern del Consell Insular de Menorca ha aprovat avui, reunit en Consell Executiu, que la Conselleria de Cultura, Patrimoni i Educació destini 110.000 euros en concepte d'ajudes per a entitats culturals.

Concretament, s'han aprovat les bases que han de regir la concessió d'ajuts destinats a entitats culturals i, simultàniament, la convocatòria corresponent a l'any 2014.

I és que el Pla Estratègic de Subvencions dels Pressuposts Generals del Consell per a 2014 preveu, entre els objectius generals del Departament de Cultura, Patrimoni i Educació, impulsar polítiques de foment i suport de les entitats culturals, i com a finalitat específica donar suport a la realització de projectes culturals desenvolupats en l'àmbit de Menorca per part de les entitats culturals de l'Illa.

El termini de presentació de sol·licituds per acollir-se a aquests ajuts és de 30 dies hàbils a partir de l'endemà del dia que es publiqui en el BOIB, i són compatibles amb l'obtenció d'altres ajudes.

«Amb aquests ajuts volem contribuir a fer possible la vida associativa cultural i els projectes que aquestes entitats duen a terme i promouen», explica la consellera responsable d'aquest departament, Maruja Baíllo.

Maó, 17 de febrer de 2014


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS