Notícies i actualitat

El Consell col·labora amb l'Ajuntament d'Alaior en la celebració de la Fira del Camp

Data : 17/02/2014

L'equip de govern del Consell Insular de Menorca ha aprovat avui, en Consell Executiu, el conveni de col·laboració entre aquesta administració i l'Ajuntament d'Alaior per ajudar a fer possible la celebració de la Fira del Camp en aquesta població els dies 15 i 16 de març.

Durant la celebració d'aquesta fira tindran lloc, a més a més, el XXVIII Concurs Morfològic de Bestiar Boví Frisó, una exposició de productes artesans i una altra de maquinària agrícola.

Aquesta fira agrària té un gran poder de convocatòria, i amb el pas del temps ha esdevingut molt important per a la projecció del món agrari de Menorca. En aquest sentit, el conveni signat pel president del Consell Insular, Santiago Tadeo, i la batlessa d'Alaior, Misericordia Sugrañes, preveu que la Conselleria d'Economia, Medi Ambient i Caça aporti 12.000 euros per ajudar a fer possible aquesta activitat.

«Rallam d'una de les fires més importants de les Balears en el món rural i, en aquest sentit, des del Consell Insular consideram important col·laborar-hi», explica el conseller responsable d'aquesta matèria, Fernando Villalonga.

Maó, 17 de febrer de 2014


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS