Notícies i actualitat

Comissió de Presidents de Corporacions Locals de Menorca celebrada avui a l’Ajuntament de Sant Lluís

Data : 05/10/2017

Avui ha tingut lloc a l’Ajuntament de Sant Lluís la Comissió de Presidents de Corporacions Locals de Menorca del mes d’octubre. Els temes tractats durant la sessió d’avui han estat, entre d’altres: la proposta de conveni inventari camins públics, neteja de platges, i la contractació del servei insular d’acollida d’animals.

Conveni inventari de camins públic
El Consell ha ofert la possibilitat de firmar un conveni amb cada una de les diferents corporacions locals amb el propòsit d’ajudar-los a acabar l’inventari de camins i, així, poder completar el catàleg de camins públics. Es tracta de donar resposta al fet que els ajuntaments han de tenir aquest catàleg de camins completat. Aquesta actuació ha de permetre que els camins públics puguin ser emprats per tots, alhora que ajuda a descongestionar i baixar la pressió humana que sofreixen certs trams del Camí de Cavalls.

Neteja de platges
Durant la sessió d’avui s’ha posat damunt la taula la millora de neteja de platges. Salord, ha informat que aquest any no ha estat possible la creació d’un contracte nou, pel que s’haurà de prorrogar el ja existent i s’optarà per treballar durant l’any vinent en l’elaboració d’un plec de condicions nou de cara el 2019. La institució insular és conscient de la necessitat de millorar aquest servei i farà tot el que jurídicament sigui possible per aconseguir-ho en el marc del contracte actual.

Contractació del Servei Insular d’Acollida d’Animals
Salord ha comunicat a les corporacions locals sobre el nou contracte del Servei Insular d’Acollida d’Animals que actualment està en procés de licitació. Fins ara es prestava mitjançant una concessió i ara es convoca un contracte de serveis. La previsió del Consell Insular de Menorca és que la prestació del nou servei comenci el dia 1 de gener de 2018.Maó, 5 d’octubre del 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS