Notícies i actualitat

Els treballadors del Consell i dels ajuntaments de l'illa reben formació sobre el projecte de simplificació administrativa

Data : 12/02/2014

Els treballadors del Consell Insular de Menorca, així com els dels ajuntaments de l'illa, han rebut avui formació sobre els avantatges que tindrà per a la ciutadania el projecte de simplificació dels tràmits que tant empreses com ciutadans han de presentar per a qualsevol procediment administratiu, l'anomenada plataforma d'interoperatibilitat de les Illes Balears.

En aquest sentit, el director general d'Innovació i Desenvolupament Tecnològic del Govern balear, Antoni Mateos; acompanyat del representant de l'Àrea d'Administració Electrònica de la Fundació BIT (Balears d'Innovació i Tecnologia), Felip Salas, i de la consellera de Serveis Generals, Treball i Innovació del Consell de Menorca, Pilar Pons, han explicat als assistents l'estat d'aplicació d'aquesta eina administrativa.

L'acte estava dirigit a qualsevol treballador/a que intervengui en la tramitació d'expedients, especialment al personal de secretaria i serveis jurídics, als caps de servei i al personal dels serveis d'atenció al ciutadà.

El Consell Executiu de l'equip de govern del Consell Insular de Menorca va aprovar, dia 1 d'octubre de 2012, el Conveni de col·laboració en matèria d'interoperabilitat telemàtica entre les administracions públiques de les Balears.

«Reduir la quantitat de documents que s'han d'aportar a l'Administració i impulsar la via telemàtica és una passa imprescindible per a la modernització de l'Administració i per a les seves relacions amb el ciutadà», explica la consellera Pilar Pons, que destaca que els principals beneficiats d'aquesta mesura seran els ciutadans i les empreses privades.

En aquest sentit, Pilar Pons recorda que el Consell Insular de Menorca també fa feina perquè la ciutadania pugui, progressivament, fer tràmits administratius de forma telemàtica.

Maó, 12 de febrer de 2014


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS