Notícies i actualitat

Èxit de participació durant la I Jornada de Gerontologia

Data : 03/10/2017

La Conselleria de Benestar Social i Família del Consell Insular de Menorca ha organitzat per primera vegada les Jornades en Gerontologia que s’han portat a terme durant aquests dos darrers dies. Les jornades van dirigides a tots els responsables de centres i professionals d’atenció directa, de disciplines diverses, que presten serveis en centres d’atenció a persones majors. La finalitat és oferir eines i metodologies per millorar l’atenció a aquest col·lectiu, i així, garantir el màxim confort i benestar dels seus usuaris.

La Consellera de Benestar Social i Família, Maria Cabrisas, ha volgut agrair «a la gran resposta que hem rebut dels professionals, hem esgotat totes les places d’inscripció el que demostra la necessitat d’aquest tipus de jornades». Cabrisas, ha volgut recordar que la importància d’aquestes jornades recau en què «des que una persona es jubila als 65 anys fins als 85 o 95 , hi ha més de vint d’anys de la seva vida. Persones que per les seves necessitats, necessiten del nostre cuidat i necessiten ser ateses correctament. Durant aquesta etapa, hem de seguir donant resposta a les necessitats que tenen».

La Consellera de Salut del Govern Balear, Patricia Gómez, ha volgut també reiterar la importància de l’atenció de les persones «des del Govern Balear creiem en l’atenció a les persones majors i esteim fent un canvi de model on l’eix principal sigui l’atenció a les persones. Si no atenem d’una manera diferent a la gent gran, ni aconseguirem ser sostenibles, ni farem una bona atenció, ni serà integral. No és un envelliment sa. S’ha d’invertir més en atenció».

Les jornades han tingut una valoració molt positiva per part dels assistents, els qui han afirmat que aquesta formació ha estat un pas més per fer un canvi en la metodologia que es fa servir en aquests moments, cap a una metodologia més centrada en l’atenció en la persona.

Maó, 3 d’octubre de 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS