Notícies i actualitat

El Consell Insular de Menorca signa un nou conveni per a la conservació i el manteniment de les carreteres i camins de la xarxa viària local

Data : 03/10/2017

El Consell Insular de Menorca ha signat, divendres 29 de setembre de 2017, amb els ajuntaments de Ciutadella, Ferreries, Mercadal, Maó i Sant Lluís, un nou conveni per a la conservació i el manteniment de les carreteres i camins de la xarxa viària local de titularitat municipal. L’objecte d’aquest conveni és establir les actuacions que s’han de dur a terme per a possibilitar que la xarxa viària local de carreteres i camins es conservi en les condicions adequades per tal de garantir la seguretat vial.

Mitjançant aquest conveni es podrà actuar de forma coordinada, en conservació i manteniment, en 133 km de carreteres i camins de la xarxa viària local, entre els quals s’hi trobaran per primera vegada la totalitat dels camins d’accés a les platges verges de Ciutadella.

El recursos anuals destinats a la conservació i manteniment de la xarxa viària local és de 221.973,64 € IVA inclòs, dels quals el Consell Insular de Menorca n’aportarà el 50%, i els diferents ajuntaments n’aportaran l’altre 50%.

En les properes setmanes la institució insular procedirà a la contractació del servei de conservació i manteniment de les carreteres i camins de titularitat municipal, que a més inclourà, per uniformitat de tipologia i ubicació, els camins i accessos a platges del Consell Insular de Menorca que en l'actualitat no estan dins cap contracte de serveis de conservació.

Cal recordar que a principis del mes de juliol de 2017 el Consell Insular ja va aprovar un nou contracte de servei per a l'execució d'operacions de conservació de les carreteres competència de la institució insular, amb un pressupost de licitació d’1.137.582,44 € + IVA anuals. El conjunt d'aquests dos contractes suposarà un increment d'un 33% en els recursos destinats a la conservació i manteniment de la xarxa de carreteres i camins. D’aquesta manera, l’equip de govern segueix apostant per la conservació i manteniment de la xarxa viària de carreteres i camins.


Maó, 3 d’octubre de 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Departaments
Mobilitat
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS