Notícies i actualitat

Menorca promociona les activitats de natura a la fira d'Hamburg

Data : 09/02/2014

La Conselleria de Turisme assisteix aquests dies a la celebració de la fira turística Reisen d'Hamburg (Alemanya), una fira generalista, encara que està enfocada cap als productes de naturalesa (senderisme, turisme actiu, etc) i esports, especialment el cicloturisme. Menorca assisteix a aquesta trobada conjuntament amb l'Agència de Turisme de Balears.

La Fundació Destí Menorca ha assistit a una presentació davant d’un grup de periodistes del nord d'Alemanya, una acció planificada conjuntament amb l'Oficina Espanyola de Turisme de Frankfurt. En el marc de la fira, la Fundació Destí ha mantingut trobades amb agents especialitzats que comercialitzen serveis com viatges, excursions, activitats, etc., per donar a conèixer les possibilitats de l'illa.

La fira d'Hamburg, que tanca les portes avui diumenge dia 9, va ser visitada l'any passat per 72.000 clients potencials. Es tracta d'una zona objectiu per als 1.000 expositors dels 80 països que assisteixen a la mostra, ja que es tracta d'una de les ciutats amb el PIB més alt d'Europa. Menorca ha comptat amb un expositor propi dins de l'estand de l'ATB; Balears ocupa el 50 % de l'espai total assignat a Espanya al recinte. Segons les dades d'AENA, l'any passat Menorca va rebre 72.693 turistes alemanys, la xifra més alta des de 2007.

Els visitants atesos a l'estand menorquí rebuts fins al dia d'avui (amb un perfil de 40 a 60 anys els primers dies, i els dos últims dies joves i parelles amb fills menors) s'han interessat per la campanya Made in Menorca -la promoció de l'illa a partir dels seus productes més coneguts-, el turisme rural, les connexions aèries disponibles, senderisme i, en general, els serveis i possibilitats que ofereix l'illa.

Maó, 9 febrer 2014


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS