Notícies i actualitat

Dr. TIC per a PIMES i emprenedors

Data : 07/02/2014

El Govern de les Illes Balears, mitjançant la Fundació Bit - Balears d'Innovació i Tecnologia, ofereix el projecte Dr. TIC d'assessorament i formació en TIC per PIMES i emprenedors.

En col·laboració amb el Consell Insular de Menorca es duran a terme enguany accions formatives en format de píndoles de 90 minuts de continguts teòrico-pràctics sobre diferents temàtiques relacionades amb la incorporació i ús de les noves tecnologies en l'àmbit empresarial (comerç electrònic, màrqueting i comunicació, factura electrònica, signatura electrònica, teletreball, eines de gestió empresarial, pàgina web, ús d'smartphones, seguretat digital...).

Per impartir aquesta formació es convida totes les empreses i professionals de Menorca interessats en formar part de la borsa oberta per empreses que treballin en l'aplicació de les TIC a altres empreses i vulguin participar com a docents. Els cursos s'estan programant en aquests moments.

Què s'ofereix?

Donar a conèixer les empreses tecnològiques que s'impliquen amb el Dr. TIC per sensibilitzar sobre els potencials dels usos de la tecnologia a les empreses no tecnològiques. A través del projecte Dr. TIC són esmentades com a col.laboradores i es difon aquesta col.laboració pels mitjans de comunicació propis del projecte (blog, xarxes socials...). A final d'any s'emet un certificat de formador col.laborador amb el projecte Dr. TIC.

En resum, formant part de la borsa de docents es brinda:

1. La possibilitat de formar part del projecte, ja sigui impartint píndoles o bé mitjançant l'exposició d'exemples pràctics i casos d'èxit d'aplicació de les noves tecnologies en altres empreses. Les píndoles tenen una durada de 90 minuts, mentre que l'exposició d'exemples pràctics és de 30 minuts. Totes aquestes accions es realitzaran a Menorca.

2. Visibilitat de la vostra empresa. Totes aquestes accions tindran difusió i repercussió en mitjans offline i online.

Formar part d'aquesta borsa no implica cap contraprestació econòmica.

El procediment per apuntar-se és molt senzill. Heu de contactar la Fundació Bit consultant les condicions que trobareu al següent enllaç: http://drtic.ibit.org/wp-content/uploads/2013/02/Bolsa-abierta-de-empresas-docentes-Dr.TIC_.pdf


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Més informació
Més informació
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS