Notícies i actualitat

Valoració de les dades d'atur de gener de 2014

Data : 04/02/2014

Després de conèixer avui les dades de la nota conjuntural del mercat laboral fetes públiques pel Govern balear del mes de gener d'enguany, la consellera de Serveis Generals, Treball i Innovació del Consell Insular, Pilar Pons, fa una valoració positiva dels indicadors generals perquè continuen marcant una tendència en positiu.

L’atur experimenta un descens interanual per quinzè mes consecutiu, en el cas de Menorca és l'Illa on el descens és més discret, amb una reducció del 0,22%. L'indicador comparatiu amb el mes anterior també suposa una devallada del 1,46%.

"Aquests indicadors que reafirmen la tendència a la baixa també posen de manifest que és necessari dedicar esforços especials per pal•liar la situació a Menorca, ja que a aquesta illa el descens es fa de forma més discreta."

Maó, 4 de gener de 2014


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS