Notícies i actualitat

El Consell i l'Ajuntament de Maó col·laboren per millorar l'entorn del col·legi Maria Lluïsa Serra

Data : 01/02/2014

Arran d'un conveni de col·laboració signat en el seu moment entre la Conselleria de Mobilitat i Projectes del Consell Insular de Menorca i l'Ajuntament de Maó, s'han efectuat obres de millora de l'entorn del col·legi Maria Lluïsa Serra amb l'objectiu d'adequar l'accés al centre per a alumnes, pares i professorat.

Aquestes obres han tingut un cost de 50.000 euros més IVA i formen part del projecte d'urbanització del polígon III de Maó. A més de millorar la vorera, la Conselleria de Mobilitat i Projectes ha promogut les obres de canalització d'aigua, clavegueram, gas... i ha adaptat per al col·lectiu de minusvàlids la parada d'autobús de la línia interurbana d'aquesta zona.

Atès que ara és època de sembra, l'Ajuntament de Maó ha plantat arbres amb la voluntat d'integrar-los amb els de la resta de carrers del municipi.

«Es tracta d'una prova més dels fruits que dóna la col·laboració entre administracions», explica el conseller responsable d'aquest departament, Luis Alejandre.

Maó, 28 de gener 2014

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS