Notícies i actualitat

La XXVIII edició de l’Escola de Salut Pública de Menorca s’ha inaugurat avui amb la vista posada en el futur

Data : 19/09/2017

Els representants institucionals refermen el seu compromís amb l’Escola, ja que és un referent per la Salut Pública espanyola.

L’Escola s’adapta als canvis i s’avança amb formació en matèries que encara són fora dels cercles educatius habituals.

Més de 700 participants es reuneixen en cursos, trobades i altres actes culturals complementaris fins dia 27 de setembre.


L'Escola de Salut Pública de Menorca ha inaugurat avui dimarts la seva 28ª edició demostrant que s’ha convertit en un referent per la Salut Pública i que li queda molt recorregut de cara al futur. L’acte d’obertura s’ha celebrat al menjador del Llatzeret de Maó amb la presència de representants de nombroses institucions, entre elles les principals organitzadores del programa educatiu i cultural. Maite Salord, presidenta en funcions del Consell Insular de Menorca; Conxa Juanola, alcaldessa de Maó; Maria Cabrisas, consellera de Benestar Social i Família del Consell Insular de Menorca; Margalida Frontera, directora general d'Acreditació, Docència i Recerca en Salut del Govern de les Illes Balears; Montaña Cámara, vicerectora de la Universidad Internacional Menéndez Pelayo; Antoni Aguiló, vicerector de Campus, Cooperació i Universitat Saludable de la Universitat de les Illes Balears (UIB), i Esteve Fernández Crespo, director de l'Escola de Salut Pública de Menorca, han donat la benvinguda a tots els participants i els han animat a aprofitar l’oportunitat de formar-se en un entorn únic i en matèries innovadores.

De fet, s’ha destacat que el programa acadèmic de l’Escola gaudeix d’una gran qualitat i inclou alguns temes i conceptes que encara estan fora dels circuits actuals educatius universitaris o de formació continua, a més de temes de debat d’actualitat mundial. En els darrers anys l’Escola de cada vegada es torna més internacional també i uns quants cursos s’imparteixen directament en anglès, entre els quals destaca el programa internacional d’epidemiologia avançada i estadística (IPAES).
Les autoritats han destacat l’èxit d’inscripció dels 12 cursos i les 12 trobades amb més de 700 alumnes procedents d’àmbits molt diversos. A més de la vessant acadèmica, podran gaudir de les activitats culturals complementàries a l’Escola que s’han programat tant al Llatzeret com a Maó, obertes a la ciutadania.

Per altra banda el compromís de les institucions implicades com són Consell Insular de Menorca, Govern Balears, Universitat de les Illes Balears i la Universidad Internacional Menéndez Pelayo s’ha fet palès en el nou conveni de col·laboració que s’ha signat entre totes per adaptar-se als nous canvis i que serà vigent fins el 2020, tot i que es pot prorrogar.


Maó, 19 de setembre de 2017


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2Foto 3Foto 4
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS