Notícies i actualitat

La Fundació Hesperia i la Fundació de Persones amb Discapacitat de Menorca signen el conveni de cessió d'ús de la Farmàcia Llabrés

Data : 24/01/2014

Ahir dijous 23 de gener es va formalitzar el conveni de cessió de l'ús de l'antiga Farmàcia Llabrés entre la Fundació Hesperia i la Fundació de Persones amb Discapacitat de Menorca.

El president i vocal de la Fundació Hesperia, Gonzalo Urquijo Fernández,i Luis de Carlos Beltrán, respectivament, i la vicepresidenta de la Fundació de Persones amb Discapacitat de Menorca i consellera de Benestar Social i Joventut, Aurora Herráiz, van ser els encarregats de rubricar aquest acord, que va tenir lloc al Palau de la Zarzuela, en presència també de sa Altesa Reial el Príncep d'Astúries.

La Fundació Hesperia va ser constituïda en el seu moment pels Prínceps d'Astúries per complir amb l'última voluntat de Juan Ignacio Balada, mort el 18 de novembre de 2009, sobre la destinació de la seva herència. La Farmàcia Llabrés va ser declarada en 2009 Patrimoni Històric de l'Illa.

Al llarg de l'any 2012 la Fundació Hesperia ha dut a terme actuacions de neteja i sanejament al citat edifici amb l'objectiu que una vegada acabades les obres de rehabilitació, per part de la Fundació Hesperia, pugui ser usat amb una finalitat d'interès general i social, concretament per la Fundació per a Persones amb Discapacitat de Menorca.

“Amb aquesta signatura entre la Fundació Hesperia i la Fundació de Persones amb Discapacitat de Menorca  es completa un nou pas perquè aquest important immoble pugui ser destinat a usos socials. Pel que també agraïm des del Consell de Menorca a la Casa Real i als Prínceps d'Astúries la seva atenció i interès sincer sobre aquest important projecte”, explica la consellera Aurora Herráiz.

Maó, 24 de gener de 2014

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS