Notícies i actualitat

El Camí de Cavalls estrena web

Data : 14/09/2017

El Camí de Cavalls estrena webLa nova eina de promoció i divulgació de l’històric camí ha estat desenvolupada per Silme i la Fundació Foment del Turisme de Menorca.

Apropa al gran públic tota la informació necessària per recórrer el sender perimetral amb plenes garanties: descripció dels trams, dades tècniques, apunts sobre història i natura i recursos útils com un mapa interactiu, entre d’altres.

Traduïda a sis idiomes, es presenta com una plataforma immillorable per promocionar un dels recursos turístics amb major potencial de Menorca.

El Camí de Cavalls estrena web. La consellera de Promoció Turística, Maite Salord, ha presentat avui a la seu del Consell Insular de Menorca la nova eina de promoció i divulgació de l’històric camí, “una eina de futur” en paraules de la consellera, que ha volgut referir-se d’aquesta manera a l’ampli ventall de possibilitats que s’obre a partir d’ara. L’acompanyaven el director insular de Promoció Turística, Isaac Olives, i el tècnic responsable de l’IDE Menorca, Ricard Cots.

La web del Camí de Cavalls, desenvolupada per Silme i la Fundació Foment del Turisme de Menorca, apropa al gran públic tota la informació necessària per recórrer el sender perimetral amb plenes garanties: descripció dels 20 trams, dades tècniques (distància, desnivell, altura, etc.), serveis (aparcaments, aigua potable, àrees de descans, salvament, etc.), apunts sobre història i medi natural en cadascun dels itineraris, recomanacions i advertiments per garantir la seguretat dels usuaris i el respecte de l’entorn, així com altres recursos útils per planificar les rutes i excursions.

Un dels punts forts de la web és que incorpora un mapa interactiu fet amb la tecnologia de l’IDE Menorca, a través del qual es pot accedir a informació detallada sobre les rutes culturals (ruta fortificada, britànica, talaiòtica, museística i religiosa), els pobles, els valors ambientals, les cales i platges, els serveis turístics (allotjaments hotelers, apartaments, bars i restaurants, oficines d’informació turística, etc.) i també les rutes i parades de bus.

Plataforma turística

Disponible en sis idiomes (castellà, català, anglès, francès, alemany i italià), la nova web es presenta com una plataforma immillorable per promocionar un dels recursos turístics amb major recorregut de Menorca.

El Camí de Cavalls és, certament, un dels grans atractius de l’illa, i la seva promoció va estretament lligada a l’estratègia seguida per la Fundació Foment del Turisme de Menorca per posicionar Menorca com una destinació òptima per al lleure i la pràctica esportiva a l’aire lliure més enllà dels mesos de temporada alta.

Els dominis registrats són: www.camidecavalls.com, www.camidecavalls.es, www.camidecavalls.info, www.camidecavalls.org i www.camidecavalls.net. Disposa de versió responsive per facilitar la navegació des de dispositius mòbils.


Maó, 14 de setembre de 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS