Notícies i actualitat

El servei de transport públic de viatgers per carretera de Menorca incrementa el nombre d'usuaris durant la temporada d'estiu

Data : 13/09/2017

Estació d'autobusosLa Conselleria de Mobilitat del Consell Insular ha donat a conèixer avui el número d’usuaris del transport públic de la temporada estival (entre l’1 de maig i el 31 d’agost). En total, l’ús del transport públic ha incrementat respecte a l’any anterior amb un 5,7%, passant dels 1.210.134 viatgers el 2016 als 1.279.123 del 2017.

Pel que fa a les línies que donen cobertura a les zones turístiques l'increment ha estat del 5%, passant de 837.297 viatgers el 2016 als 878.903 el 2017. D'altra banda, pel que fa a la línia que cobreix l'aeroport l'increment ha estat del 9%, durant el mes d'agost passant dels 20.402 viatgers l'agost del 2016 als 22.300 de l'agost del 2017.

Aquests augments són un reflex dels increments de freqüències i línies que s'han duit a terme aquests darrers anys i de l'aposta decidida del transport públic per part de l'actual equip de govern.


Noves línies
De cara a noves millores, properament es posarà en marxa durant el període lectiu d'un bus llançadora entre Fornells i Es Mercadal per donar servei als estudiants del postobligatori que resideixen en aquest nucli i que no disposen de transport escolar. Així mateix, s'adaptarà la línia L33, entre Alaior i Cala en Porter, per donar servei als estudiants d'aquest darrer nucli que no disposen de transport escolar. Finalment, el Consell està estudiant la creació d'una línia que connecti Ciutadella amb Son Bou per a la propera temporada d'estiu.


Maó, 13 de setembre de 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Departaments
Mobilitat
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS