Notícies i actualitat

Presentació del programa Salut Jove i Cultura 2017-2018

Data : 12/09/2017

El Consell Insular de Menorca ha presentat avui la 17a edició del Programa Salut Jove i Cultura, un programa amb una àmplia oferta de tallers i activitats complementàries que el Consell Insular de Menorca ofereix als centres educatius de l’illa.

El Programa que ha presentat avui el Conseller de Cultura i Educació, Miquel Àngel Maria, té quatre objectius principals:

1. Donar a conèixer i apropar els serveis públics, especialment els que depenen del Consell Insular de Menorca, als infants i joves de Menorca. Què fan els serveis públics? Per a què serveixen?

2. Establir un pont entre l’escola i el teixit associatiu de Menorca, fent que els al·lots i al·lotes de totes les edats coneguin les activitats que duen a terme les entitats socials i culturals més rellevants de la nostra societat.

3. Promoure hàbits de vida saludables entre la població escolar i dur a terme activitats de prevenció de pràctiques de risc per a la salut.

4. Oferir un programa d’activitats culturals diverses que complementin l’activitat educativa ordinària.

Davant els resultats positius de l’any passat, amb un increment del 32% de sol·licituds, aquest any s’ha decidit incrementar l’oferta amb 113 tallers, enfront dels 99 que es van oferir l’any passat. Així, en resum, hi ha 23 tallers nous, i 9 tallers de l’any passat desapareixen o canvien de nom i contingut.

Entre els nous tallers destacar els següents:

- La Gran Travessa: Martí Riera, esportista, el primer nedador amb lesió medul·lar que travessa el canal de Menorca.
- Circ Social: Anna Rubió i Federico Cortés, responsables d’Acirkaos
- Descobreix el Convent de Sant Diego: Miquel Àngel Marquès
- La Sindicatura de Greuges. En defensa dels teus drets: Síndics del Consell Insular

El conseller ha volgut agrair a l’esforç de l’Agència Reserva de Biosfera per actualitzar i incrementar la seva oferta de tallers. En total ofereix 14 tallers, com les activitats a Alfurí, i altres relacionats amb la vida al camp, els residus, la cuina de Menorca i la biodiversitat. També ha volgut agrair l’oferta del Museu de Menorca, que en el marc de l’Any Pasqual Calbó, ha preparat 4 tallers dirigits a edats diverses per conèixer la vida i l’obra d’aquest pintor menorquí. I finalment, ha volgut agrair la col·laboració del Govern Balear i el Consell Social de la Universitat pels tallers sobre prevenció de la discriminació de gènere, prevenció del maltractament, promoció de la salut, entre d’altres.

Maó, 12 de setembre de 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Departaments
Cultura i Educació
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS