Notícies i actualitat

La Fundació Foment del Turisme de Menorca lidera una acció col·laborativa per incentivar la demanda a Alemanya

Data : 11/09/2017

La Fundació Foment del Turisme de Menorca reuneix Turespaña, a través de l’OET de Munic, Drive FTI, el touroperador Alltours i diverses empreses locals en el disseny d’una acció adreçada al mercat germànic: l’organització d’un fam trip amb una vintena d’agents de viatge de RTK.

Aquesta iniciativa forma part de l’estratègia seguida per part de la FFTM per tal de millorar el posicionament i la visibilitat de Menorca a Alemanya i dinamitzar, d’aquesta manera, la comercialització de places en els mesos de primavera i tardor.Del 10 al 17 de setembre, la Fundació Foment del Turisme de Menorca ha organitzat, en col·laboració amb l’Oficina Espanyola de Turisme a Munic, un viatge de familiarització amb una vintena d’agents de viatge de l’associació cooperativa alemanya d’agències RTK per millorar el posicionament i la visibilitat de Menorca a Alemanya i propiciar l’arribada d’un major nombre de turistes germànics en els mesos de primavera i tardor. Per armar aquesta acció promocional, la FFTM i Turespaña han comptat també amb la implicació de Drive FTI, del touroperador Alltours i de diverses empreses locals.

Aquesta acció forma part de l’estratègia dissenyada per part de la FFTM per realitzar una promoció eficaç i eficient de Menorca en els principals mercats europeus. En aquest sentit, cal assenyalar que els fam trips, com també els press trips, esdevenen eines efectives per a la comercialització turística en tant que permeten convertir agents de viatge o periodistes en prescriptors de les destinacions.

Una visió completa de Menorca
El programa ha estat pensat per promocionar l’oferta natural, esportiva, cultural i gastronòmica de Menorca. Per això, entre d’altres activitats i experiències, els agents de viatge faran excursions a cavall i en barca, rutes en bicicleta i caiac, descobriran platges del nord i del sud, parlaran amb productors locals, visitaran jaciments talaiòtics, recorreran els carrers de Ciutadella, Maó i Fornells, i degustaran la cuina menorquina.

Amb tot, la FFTM cerca incentivar la demanda del mercat alemany cap a Menorca de cara a les properes temporades. Les dues grans raons que expliquen aquest interès per recuperar la quota del mercat alemany perduda en la darrera dècada són, d’una banda, la diversificació efectiva dels fluixos turístics i, d’altra, la desestacionalització, sense oblidar la capacitat de despesa i els interessos dels visitants alemanys, més atrets per la qualitat natural i l’autenticitat de les destinacions turístiques.

Maó, 11 de setembre de 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS