Notícies i actualitat

Intervencions per a millorar l'accessibilitat a Torre d'en Galmés i sa Naveta des Tudons

Data : 12/09/2017

Al llarg d'aquest estiu, el Consell Insular ha realitzat una sèrie de petites intervencions a sa Naveta des Tudons i a Torre d'en Galmés, per tal de millorar l'accessibilitat de les persones amb mobilitat reduïda, així com l'accés a la informació per part de les persones amb limitacions sensorials. Aquestes intervencions s'han portat a terme amb l'assessorament de la Fundació de Persones amb Discapacitat de Menorca.

Així, al centre d'interpretació de Torre d'en Galmés s'ha instal·lat una versió en braile dels textos dels plafons, per tal que els visitants invidents puguin tenir accés a la informació. En aquest mateix espai s'han eliminat algunes petites barreres arquitectòniques, per tal de permetre l'accés de persones amb mobilitat reduïda. A la caseta de recepció dels visitants situada al mateix jaciment s'ha refet la rampa que permet l'accés als lavabos, per millorar l'accessibilitat de les persones que es desplacen amb cadira de rodes.

Des del Consell Insular es té previst continuar realitzant actuacions per a millorar l'accessibilitat dins del jaciment.

A sa Naveta des Tudons, per altra banda, s'ha realitzat una intervenció per a regularitzar el camí de terra que porta fins al monument. A prop de sa Naveta s'ha creat una zona de descans, en una àrea protegida del sol, amb algunes taules i bancs. Disposar d'un lloc de descans a l'ombra constituïa una demanda de molts dels visitants que es desplacen fins al monument durant els mesos més calorosos.


Maó, 12 de setembre de 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2Foto 3
Departaments
Cultura i Educació
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS