Notícies i actualitat

Menorca estarà connectada amb Porto i Lisboa cada setmana de juny a setembre

Data : 22/01/2014

L’operador turístic Soltour posarà un xàrter des de Porto amb 180 places i un altre amb Lisboa de 60 passatgers de caràcter setmanal

La televisió francesa Equidia Life, especialitzada en equitació, rodarà al febrer un reportatge a Menorca.

Menorca estarà connectada amb Portugal mitjançant dos xàrters setmanals entre juny i setembre, un des de Porto amb 180 places i un altre des de Lisboa amb 60 passatgers més, segons va informar Fundació Destí des del VII Fòrum de Lideratge Turístic organitzat per Exceltur, el primer gran acte de FITUR, que se celebra a Madrid i en el qual ja es troben el president del Consell Insular, Santiago Tadeo; la consellera de Turisme, M. Salomé Cabrera, i el president d’ASHOME, Joan Melis.

Aquests vols permetran l'arribada a Menorca de prop de 4.000 turistes portuguesos i permetran afegir el país lusità en la llista de països amb vols estivals directes amb l'illa. De tota manera, el Consell Insular de Menorca mantindrà dijous una nova reunió amb l’operador turístic Soltour amb l'objecte de negociar la potenciació de la línia directa amb la capital portuguesa amb vista a la propera temporada.

La consellera de turisme, M. Salomé Cabrera, va destacar des de Madrid que “és una bona notícia. Reiter que Menorca està de moda i que ho hem d'aprofitar. D'altra banda, valoram positivament la feina que es realitza conjuntament amb ASHOME amb la finalitat d'obrir noves línies, nous mercats i millorar el producte”.

Al seu torn, el president d’ASHOME, Joan Melis, va valorar positivament acudir a aquesta important cita turística al costat del president del Consell Insular i la consellera de Turisme. Del fòrum d’Exceltur va destacar “la necessitat de promoure la col·laboració públic-privada i no quedar-se al marge de les noves tecnologies, ja que encara que només el 10 % es contracta en línia, el grau de consulta a la xarxa per a la presa de decisions és d'entorn un 30 %”. D'altra banda, “cal valorar també el treball conjunt que es fa en la millora de la connectivitat i la necessitat de seguir fent feina”.


La televisió francesa Equidia Life rodarà un reportatge a Menorca

D'altra banda, Equidia Life, una de les televisions especialitzades més importants de França, té previst rodar a Menorca un reportatge eqüestre a partir del 10 de febrer. Equidia Life, que desplaçarà a l’illa un equip de nou persones, gravarà durant tres dies en algunes de les múltiples rutes eqüestres de Menorca.

A més, el reportatge inclourà seccions sobre el cavall de raça menorquina, el domatge menorquí, les festes i la seva tradició eqüestre, així com les carreres de trot. La Fundació Destí organitza el rodatge en col·laboració amb els empresaris de turisme eqüestre, que aportaran els cavalls, preferentment de raça menorquina.

Segons va apuntar la consellera, M. Salomé Cabrera, “aquest és un producte dirigit a un públic especialitzat, per la qual cosa compleix un doble objectiu, dirigir-nos a un públic d'un poder adquisitiu mitjà alt i a un mercat com el francès, sobre el qual hem posat molt interès”.


Menorca, en el VII Fòrum de Lideratge Turístic organitzat per Exceltur

El president del Consell Insular de Menorca, Santiago Tadeo; la consellera de Turisme, M. Salomé Cabrera, i el president d’ASHOME, Joan Melis, han assistit avui al VII Fòrum de Lideratge Turístic organitzat per Exceltur en el marc de la Fira Internacional de Turisme (FITUR), que arrenca demà, dimecres, a Madrid. El fòrum, sota el títol “El turisme: sector clau per reforçar la marca país”, a l'obertura del qual han assistit Mariano Rajoy, president del Govern d'Espanya; José Ramón Bauzá, president del Govern de les Illes Balears, i Ana Botella, alcaldessa de Madrid, ha reunit un alt nombre d'experts mundials en turisme. Entre altres temes, s'han recalcat les tendències positives de turisme per a aquesta temporada, gràcies a l'estabilitat de mercats com l'alemany o el rus. 

El sol i platja continua essent el producte més demandat, però sobretot el visitant alemany cerca cada vegada més activitats relacionades amb la cultura i l'esport, mentre que el rus comença a sol·licitar productes relacionats amb l'alta gastronomia. Natalie Tours, un dels operadors turístics russos més importants, va assenyalar en el Fòrum que s'espera un creixement important de visitants d'aquest país a Espanya.

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS