Notícies i actualitat

Inici de les obres d’instal·lació de la planta fotovoltaica al centre sociosanitari de Santa Rita

Data : 05/09/2017

Ahir es va donar el tret d’inici de les obres d’instal·lació de la planta fotovoltaica del centre sociosanitari de Santa Rita a Ciutadella. Està previst que a la coberta de l’edifici s’instal·li una planta de 100kWp, que és el màxim que permet la llei estatal. El contracte per executar l’obra d’aquest projecte es va signar el passat 11 de juliol amb l’empresa Gamma Solutions.

L’objectiu del projecte és instal·lar una planta fotovoltaica per a l’autoconsum connectada a la xarxa interior de l’edifici, així com també el manteniment preventiu i correctiu de la instal·lació durant els pròxims vuit anys. La instal·lació s’ubicarà a la coberta de l’edifici, el que suposa un repte pel fet que l’arquitectura de l’edifici obliga a organitzar la instal·lació fotovoltaica de manera estratègica al voltant de forats i volums que alteren la planimetria de la superfície de la coberta.

El Consell Insular aposta per unes institucions més sostenibles, responsables, i tecnològiques compromeses amb el futur, la innovació i la preservació del medi ambient i la lluita contra el canvi climàtic. En aquest sentit, l'Agència Menorca Reserva de Biosfera, del Departament de Medi Ambient i Reserva de la Biosfera ha engegat el projecte d’incorporar instal·lacions fotovoltaiques per autoconsum connectades a xarxa de diversos edificis públics de la seva propietat. Entre aquests edificis es troben el geriàtric de Maó, que està a punt d’acabar les obres, el centre sociosanitari de Santa Rita, i Es Castellet de Sa Granja.


Maó, 5 de setembre de 2017

 

Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
Imatges relacionades
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS