Notícies i actualitat

Immediata resposta del Consell Insular davant la denúncia del PSOE sobre possibles alteracions al Camí de Cavalls

Data : 04/01/2014

Una hora després que el Grup Socialista, aquest divendres, dia 3 de gener, informés de forma oficial a l’equip de govern del Consell de Menorca de la denúncia que havia presentat sobre possibles alteracions al tram del Camí de Cavalls de l'arenal de Son Saura pels treballs forestals que es duen a terme en aquella zona, la Conselleria d’Ordenació del Territori va enviar-hi els inspectors del Consorci de Disciplina en Rústic amb l’objectiu d’investigar els fets i poder aixecar-ne acta.

Fonts del Departament d'Ordenació del Territori han explicat que hom roman a l’espera de conèixer el resultat de la citada tasca inspectora i que, tot i que les competències d’investigació i sanció sobre el Camí de Cavalls recauen realment en els inspectors d’Ordenació del Territori, tenint en compte que divendres no n'hi havia cap de disponible, es va decidir d'enviar-hi els tècnics del Consorci.

Des d’Ordenació del Territori es vol deixar clar que el Consell Insular utilitza tots els seus recursos per fer possible la tasca d’investigació, i en aquest cas s'ha demostrat demostra que la feina de control s'ha fet amb la màxima celeritat possible.

Maó, 4 de gener de 2014


Compartir:   Publicar en facebook  Publicar en twitter
 
 
Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) Pla Territorial Insular de Menorca (PTI) El PTI marca el model de desenvolupament de l'illa. Aquí podeu consultar el document en la seva integritat.
Carpeta Ciutadana Carpeta Ciutadana Apropam l'administració a la ciutadania. Els teus expedients a tan sols un clic. Demana el teu PIN CIUTADÀ
Menorca Talaiòtica Menorca Talaiòtica
Web Reserva de Biosfera Web Reserva de Biosfera Informa't de les novetats sobre les funcions de conservació, desenvolupament i de la Reserva de Biosfera.
IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca) IDE Menorca (cartografia i mapes de Menorca)
SAC SAC El Consell ofereix un servei integral d’atenció a la ciutadania. Informa’t de tots els tràmits que hi pots realitzar.
Contractació i Perfil del Contractant Contractació i Perfil del Contractant Contractes, licitacions, contractar, licitar, licitador
BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears BOIB - Buttletí Oficial de les Illes Balears
 
 
 

  © Consell Insular de Menorca - Pl. Biosfera, 5 - 07703 MAÓ
 
Avís Legal  |  Accessibilitat  |  Mapa web  |  XHTML 1.0  |  CSS 2.1  |  RSS